avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decontarea banilor de catre casa de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontarea banilor de catre casa de sanatate

am fost internat de urgenta la un spital cu artera infundata, ni s-a spus ca-mi trebuie pus un stent si acesta costa 10000 ron, am platit , fara spaga, a fost separat, 10000 ron si am semnat niste hartii, mi s-a spus ca mi se da chitanta pe 10000 ron, dupa operatie mi s-a dat o chitanta de 5000 ron pe care scrie ca conform contract de sponsorizare, deci am sponsorizat spitalul, fara ca eu sa stiu!!!
As putea recupera ceva bani de la CAS, la care platesc lunar 210 ron? mi s-a spus ca nu pot deoarece am facut o sponsorizare!!!! de ce mai platesc asigurari de sanatate!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 18:05, 21 Ianuarie 2012
Mergeti si va interesati personal la Casa de Sanatate,nu stiu ce fel de stent vi s-a implantat dvs.poate fi ceva mai bun si mai scump decat ceea ce se deconteaza prin programul national de cardiologie si in acest caz casa nu va deconta. Mai vorbiti si despre un contract de sponsorizare,despre care nu am detalii,dar daca intr-adevar ati semnat asa ceva,atunci cu siguranta casa nu va deconta nimic...
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli medicale dombo dombo Tatal meu a fost internat la clinica de cardiologie din Timisoara. A fost necesara implantarea a doua dispozitive stent dintre care unul, cel mai scump, a ... (vezi toată discuția)
Contributie cass in cazul unei operatii de urgenta e_florin e_florin Buna ziua, In cazul cand un pacient luat cu salvarea si internat de urgenta se constata in urma unei coronografii ca este necesara o operatie pentru a pune ... (vezi toată discuția)
Decontare nane_alexa_88 nane_alexa_88 Buna ziua. Tatal meu a fost operat in urma cu 2 saptamani la coloana, operatia a fost facuta de urgenta la Cluj, dupa ce a cazut dintr-un copac. Pentru ... (vezi toată discuția)