avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decontare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontare

Buna ziua. Tatal meu a fost operat in urma cu 2 saptamani la coloana, operatia a fost facuta de urgenta la Cluj, dupa ce a cazut dintr-un copac. Pentru operatie a avut nevoie de o tija si suruburi, pentru care a platit 2700 ron, cu factura. Fiind angajat la CFR i s-a spus ca aceasta suma ii poate fi decontata de catre sindicat, insa are nevoie de o hartie de la CAS care sa adeste ca acestia nu deconteaza tija si suruburile. Raspunsul acestora a fost ca tijele se deconteaza dar ca exista o lista de asteptare..si ca tijele trebuie decontate de CAS Cluj. Cu alte cuvinte bolnavul de urgenta trebuie sa faca cerere sa aduca tije si suruburi? Ce pasi am putea urma pentru a primi adeverinta care sa ateste faptul ca Cas-ul nu asigura decontarea tijei si sau atunci, daca se deconteaza, decontarea cesteia.
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 15:49, 26 Septembrie 2014
Solicitati in scris. În cazul refuzului, cred ca cea mai rapida cale este justitia.
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2014
ContSters331913, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas - decontare interventie medicala sorri sorri Mama mea este pensionara si a fost operata de urgenta cu fractura la picior,operatie care a necesitat niste tije si suruburi pe care le-a plati ea,pentru ca ... (vezi toată discuția)
Decontarea banilor de catre casa de sanatate cata2011 cata2011 am fost internat de urgenta la un spital cu artera infundata, ni s-a spus ca-mi trebuie pus un stent si acesta costa 10000 ron, am platit , fara spaga, a fost ... (vezi toată discuția)
Contributie cass in cazul unei operatii de urgenta e_florin e_florin Buna ziua, In cazul cand un pacient luat cu salvarea si internat de urgenta se constata in urma unei coronografii ca este necesara o operatie pentru a pune ... (vezi toată discuția)