avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzatie lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzatie lovire

Buna ziua, acum cateva luni a avut loc un incident in care nu am fost implicat,dar spectator(niste indivizi au avut o altercatie langa mine intr-un club). Acum victima insista ca a fost agresata de mine are si certificat medico-legal. Am fost si la o confruntare cu victima si martorii sai la politie si cei doi martori pe care i-a adus au declarat ca doar eram in preajma(unu a specificat chiar ca nu am lovit pe nimeni),altul a zis ca eram in imbulzeala dar ca nu m-a vazut lovind pe nimeni. Dupa...surpriza!!!victima mai are un martor care nu a aparut inca dar o sa vina care sustine el ca m-a si imobilizat. Eu banuiesc ca incearca sa monteze martorii sa ii inventeze...nu stiu cum sa ma pronunt. Intrebarea mea este daca nu are nici un martor ca l-am agresat ce se poate intampla? Si in ce termen poate sa apara cate un martor?Cand depune plangerea nu este si un termen in care poate sa vina cu martorii?De ex poate sa mai apara o persoana sa zica ca am facut cine stie ce si dupa 6 luni?
Cel mai recent răspuns: Lucian91 , utilizator 14:46, 25 Ianuarie 2012
marorii sunt persoane care au fost de fata la un incident si care sunt obligati sa depuna marturi....insa doar instanta poate aprecia dace au fost mincinosi sau nu...
Asemenea este de retinut faptul ca in cursul urmaririi penale , pot fi audiati toti martorii cata vreme au fost propusi de catre parti (persoana vatamata)...
In cazul dumneavoastra , in masura in care aveti marori care sa confirme realitatea , si dv. ii puteti aduce in fata organelor de ancheta...
Încercaţi să luaţi legătura cu un avocat. Din ceea ce spuneţi, nu rezultă că aţi fi nevinovat. Eu personal, m.aş întreba de ce dintre toate persoanele de acolo v.a ales tocmai pe dv.stră dacă sunteţi nevinovat? Este dreptul lui să aducă orice probă admisă de lege ptr a.şi dovedi plângere, la fel cum este şi dreptul dv.stră să solicitaţi probe in apărare. Nu există un termen ptr administrare probe in procesul penal. Ele pot fi administrate oricând, până la sf cercetărilor .
Cred ca am fost ales pt ca eram cel mai aproape de incident plus ca nu stie sigur cine l a agresat
Dar dv.stră dacă aţi fost aşa aproape , cu siguranţă ştiţi cine l.a lovit. De ce nu spuneţi cine l.a lovit şi atunci vă veţi scăpa de acuzaţii? Între timp dacă tot insistati să nu spuneţi adevărul de ce nu audiaţi şi dv.stră doi martori care să vă susţină varianta.
Am deja doi martori plus care imi sustin varianta(persoane care au fost cu mine in club),un angajat al clubului sustine acelasi lucru ca nu l-am lovit plus cei 2 martori ai sai care sustin acelasi lucru,a fost o incaierare generala erau 5-7 persoane care se imbranceau inclusiv partea vatamata. Mentionez ca nu i am vazut in viata mea si nu ii cunosc. Nu cred ca au sa ajunga la tribunal...dar fiind prima oara cand ajung la politie in calitate de "faptuitor" sunt putin panicat

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala Brokeru22 Brokeru22 La un local a fost o altercatie intremai multe persoane. In urma altercatiei o persoana ar fi fost lovita. Persoana lovita se afla in stare de ebrietate. Nu ... (vezi toată discuția)
Prea tarziu pentru un denunt?? Sonji Sonji [b]Buna. Am doua nelamuriri.[/b] [b]1.[/b] De aproximativ un an, mai exact din luna Iulie a anului trecut, am la cunostinta o fapta grava. Cunosc ... (vezi toată discuția)
Sfat dosar penal Alecuionut Alecuionut Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema, Intr-o dimineata cand am venit de la serviciu in urma unor discutii contradictorii cu un vecin, am ... (vezi toată discuția)