avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... prezentare situatie
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

prezentare situatie

As vrea sa prezint mai bine situatia in care ma aflu. Am avut o societate care mergea destul de bine insa in momentul in care a intrat impozitul forfetar am ajuns incet dar sigur la insolventa,situatia a ajuns sa scape de sub control si am fost nevoiti sa cerem noi insolventa.Pe aceasta societate am avut un contract de leasing, ulterior am deschis o societate noua- la vechea am fost asociat, si am trecut contractul de leasing pe cea noua, la acest contract mai am de platit 7rate dupa care ar trebui in mod normal sa inmatriculez masina pe societate. In aceasta situatie intrebarea mea este daca poate fi urmarita firma noua din cauza celei vechi? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Descriere situatie vasim74 vasim74 As vrea sa prezint mai bine cum sta situatia in cazul meu. Am avut o societate la care am fost asociati si am lucrat in domeniul textile-confectii si vanzare, ... (vezi toată discuția)
Masina pe firma si o mare problema. destela destela Buna ziua! Problema este simpla si tragica in acelasi timp. In urma crizei, am fost nevoit sa instrainez firma pe care o detineam, cu tot cu datorii. Actele ... (vezi toată discuția)
Legal sa deschid/inchid firma din 3 in 3 luni bbn_1982 bbn_1982 Buna! Am o problema. Am o firma veche care anii trecuti a "mers" foarte bine avand o cifra de afaceri destul de mare. Anul acesta au scazut vanzarile plus ... (vezi toată discuția)