As vrea sa prezint mai bine cum sta situatia in cazul meu. Am avut o societate la care am fost asociati si am lucrat in domeniul textile-confectii si vanzare, cand a intrat in vigoare impozitul forfetar fiind cu o cifra de afaceri mare ne-a afectat foarte mult astfel ca am ajuns incet dar sigur la insolventa, am cerut noi insolventa pentru ca nu am putut plati impozitul forfetar destul de mare. Aveam o masina cumparata in leasing si ca sa o putem pastra am deschis o noua societate si am transferat contractul de leasing pe aceasta. La contractul de leasing mai am de platit doar 7 rate dupa care ar trebui sa-o inmatriculez pe aceasta societate. Intrebarea mea este: poate fi afectata societatea noua din cauza celei vechi? Binenteles mai ramane si problema creditului care l-am obtinut ca persoana fizica,dar la care mi s-a raspuns. As dori sa aflu cum ar decurge lucrurile in situatia data din punct de vedere juridic, daca ma poate ajuta cineva. Va multumesc mult celor care ma puteti ajuta.
In principiu cedarea contractului de leasing spre noua societate nu poate fi atacat , fiind o cesiune a debitului fata de firma de leasing , debitor fiind societatea in insolventa.
Prezentare situatie
vasim74
As vrea sa prezint mai bine situatia in care ma aflu. Am avut o societate care mergea destul de bine insa in momentul in care a intrat impozitul forfetar am ... (vezi toată discuția)
Leasing
criss1122
Buna seara am si eu o intrebare daca o anumita persona juridica a facut un contract de leasing la motoractive in Bucuresti si persoana este din Oradea atunci ... (vezi toată discuția)