avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cine elibereaza o adeverinta de la Registrul Agricol?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cine elibereaza o adeverinta de la Registrul Agricol?

eliberarea unei adeverinte de la registrul agricol,se elibereaza de persoana imputernicita cu completarea sau secretarul ?
Cel mai recent răspuns: zama cristian , utilizator 14:45, 23 Ianuarie 2012
se intocmeste de catre inspectorul de la compartimentul agricol.
Adev.de la reg.agricol se elibereaza de catre referentul/inspectorul agricol, se semneaza de catre secretarul uat (care este seful direct) si de catre primar.Daca, la momentul solicitarii, persoana respectiva este in concediu, sau alt liber motivat, respectiva adeverinta poate fi eliberata de care secretarul uat, sau de catre alta persoana delegata, cu obligativitatea respectarii corectitudinii datelor inscrise in Reg.agricol (obligativitate de care persoana care intocmeste adeverinta este direct raspunzatoare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta salariu ankalaura85 ankalaura85 Cine are dreptul sa semneze o adeverinta de venit in afara de director general, inspector resurse umane, contabil, consilier juridic? Cumva si un functionar ... (vezi toată discuția)
Anexa nr. 24 este eliberata de secretarul uat? rataxen rataxen De regula intr-o primarie de la tara secretarul este cel care are in atributii eliberarea anexei nr 24. este obligatoriu? sau poate fi eliberata de alti ... (vezi toată discuția)
Ce lege reglementeaza eliberarea diplomelor si adeverintelor de absolvire? mihaibarbulescu2002 mihaibarbulescu2002 As vrea sa stiu ce legi reglementeaza eliberarea adeverintelor de absolvire si daca universitatea in cauza are dreptul sa refuze eliberarea unui duplicat al ... (vezi toată discuția)