avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare pentru munca in Germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare pentru munca in Germania

Va rog sa ma ajutati cu pasii care trebuiesc facuti pentru a detasa o persoana la munca in cadrul unei familii ,in Germania.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi explicati....... Marian.sarbu5 Marian.sarbu5 Ma numesc marian. S, ,lucrez de 5 ani in germania ca detasat .de un an cineva mi-a zis sa fac acte pentru alocatie la copii ca merge sa iau din germania ... (vezi toată discuția)
Alocatii europene susanamarinela susanamarinela De ce fiica mea care lucreaza cu acte in regula de 3 ani in Germania nu primeste alocatia celor 2 copii care sunt in Romania? A facut actele de mai bine de un ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean ue la o lucrare in strainantate mari49 mari49 Am un angajat roman care presteaza servicii in Franta.Pot sa mai angajez un cetatean care locuieste in Franta ca sa il ajute la lucrari .In ce ... (vezi toată discuția)