avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... alocatii europene
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

alocatii europene

De ce fiica mea care lucreaza cu acte in regula de 3 ani in Germania nu primeste alocatia celor 2 copii care sunt in Romania? A facut actele de mai bine de un an si a primit raspuns ca nu poate sa primeasca alocatia deoarece nu sunt copii cu ea. I s-a spus ca trebuie sa facem noi , bunicii, ori noi nu stim limba germana si nici nu lucram in Germania.Va rog daca puteti sa ne ajutati Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! vă rog respectuos să mă ajutați cu un sfat pentru ... Adevar2 Adevar2 Bună ziua! Vă rog respectuos să mă ajutați cu un sfat pentru următoarea situație de fapt: Fata mea are un copil dintr-o relație de concubinaj. A ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi explicati....... Marian.sarbu5 Marian.sarbu5 Ma numesc marian. S, ,lucrez de 5 ani in germania ca detasat .de un an cineva mi-a zis sa fac acte pentru alocatie la copii ca merge sa iau din germania ... (vezi toată discuția)
Alocatia europeana pentru copii se poate obtine daca sunt divortata? dia_dia45 dia_dia45 Buna dimineata. Poate cineva sa ma lamureasca in leg cu o problema legata de alocatia europeana? Alocatia europeana pt copii se poate obtine in cazul in care ... (vezi toată discuția)