avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale datoriile la fisc
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

datoriile la fisc

buna ziua am o intrebare in legatura cu datoriile la fisc si anume daca inmatriculez o masina in bulgaria pe numele meu se poate ca finantele sa mi-o sechestreze pentru neplata datoriilor fiscale?...mentionez ca sunt persoana fizica...va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:36, 20 Ianuarie 2012
Daca sunteti proprietar al masinii o poate sechestra.
va multumesc foarte mult pentru raspuns ...am uitat sa mentionez ca ma refeream la finantele noastre romanesti ,dci colaboreaza cu bulgari si pot sa imi sechestreze bunul cu toate ca este inregistrat in alt stat??
Daca identifica bunul al carui proprietar sunteti au dreptul de a proceda sechestrare.
Sunt situatii in care cu ocazia executarii silite daca se depisteaza un bun ( autoturism) se poate sechestra.
Evident, daca il gasesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere in drepturi de proprietar a unui autovehicol vandut si neinmatriculat de cumparator . motorcod motorcod In 2012 am vandut unui cetatean roman un autovehicol proprietate personala in cartea de identitate ,dar inmatriculat in bulgaria. Actele au fost Contract ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare din bulgaria in romania cmin764 cmin764 Persoana A a vandut o masina inamtriculata pe numele ei in Romania unei persoane X ce a vandut-o mai departe unei persoane B de cetatenie bulgara spre a o ... (vezi toată discuția)
Sechestru auto CHMarius CHMarius Buna ziua, Figurez cu o datorie mai veche la un magazin de piese auto,iar acum am primit un \\" Dosar executional \\" prin care se anunta faptul ca masina ... (vezi toată discuția)