avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata salariului

Sunt angajat la o firma cu carte de munca.Patronul ma inchiriat cu utilajul la alta firma din alt judet.Firma respectiva momentan nu mai are nevoie de utilaj pana la noi ordine,insa patronul meu ma tine acas si zis ca daca nu lucrez nu iau nici un ban.Ce ma sfatuiti sa fac,pentru ca nici in somaj nu vrea sa ma bage.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:09, 21 Ianuarie 2012
Nu exista notiunea de inchiere de personal .... poate va delegat sau detasat la acel angajator. In aceste cazuri, daca nu mai exista posibilitatea de a va exercita atributiile pentru care ati fost detasat sau delegat, ar trebui sa reveniti la angajatorul dvs si acesta sa decida ce veti face in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, am o problema la locul de munca. lucrez pentru o firma ... Grigore91 Grigore91 Salut, am o problema la locul de munca. Lucrez pentru o firma subcontractoare în șantierul naval vard braila. După o perioada am fost închiriat de firma ... (vezi toată discuția)
Inchiriere societate si angajati nyusziful nyusziful Buna dimineata. As avea nevoie de lamurire in aceasta chestiune: avem doua societati SRL, in ambele avand drept unul diontre actionari aceeasi persoana (sa ... (vezi toată discuția)
Mutarea fara acordul salariatului de la o sectie la alta maria_mirela maria_mirela Buna ziua , sotul meu se confrunta cu urmatoarea situatie : lucreaza la o firma care are 2 sectii (tamplarie si productie sticla ) , firma a accesat fonduri ... (vezi toată discuția)