Salut.
Urmeaza sa incep in curand un proces pt recuperarea salariilor neplatite pe ultimele 3 luni, iar la scurt timp dupa aceea firma va incepe procedurile de insolventa. Ce se intampla cu procesul meu atunci? Se suspenda? Continua in paralel? Pot face ceva sa suspend eu procedura de insolventa pt a-mi recupera banii mai repede? Ce pot face efectiv, pt a-mi recupera banii cat mai repede?
Bun, rabdare ca rabdare. Deja o am de 3 luni si e pe sfarsite. Ce se intampla cu procesul meu totusi? Continua? Nu continua? Pot chema in judecata direct administratorul? Daca nu se poate face nimic, cata rabdare trebuie sa mai am? 6 luni, 1 an?
AVETI PRIORITATE.
Mai mult de atat este greu sa va spun pentru ca nici nu vreau sa va stric seara...
Daca se poate veti obtine salariul...in mod sigur...
sunt mai multe modalitati in functie de situatia concreta a dumneavoastra....daca firma va solicita ea insasi insolventa aveti dreptul de a face opozitie la cererea de deschidere a procedurii insolventei (desigur in functie de situatia concreta, pentru ca aceasta opozitie trebuie sa fie si intemeiata).
Daca se dispune intrarea in procedura insolvetei, procesul dumneavoastra se suspenda de drept iar de aici incepe o noua procedura pentru dumneavoastra in vederea recuperarii banilor.
Salarii neplatite
LunguTeodor
Am fost concediat in 2012 septembrie.Firma unde am lucrat imi datoreaza salariile pe ultimele 4 luni lucrate. Firma este in insolventa. Am intentat proces si ... (vezi toată discuția)