avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... batjocora - videoclipuri trucate
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

batjocora - videoclipuri trucate

buna seara!am si eu o problema...un tip din constanta a vorbit cu mine pe yahoo messenger si cu o verisoara in acelasi timp si noi i-am dat web,iar el a trcucat videoclipurile si le-a facut ca si cum ne-am dezbracat in fata webului....noi suntem minore si nu ni se pare corect asta...pute-ti sa ne ajutati si pe noi?va rog frumos.astept raspuns.multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:28, 21 Ianuarie 2012
Mai copila, nu stiu cati ani ai, dar daca nu ai incredere in parintii tai ca ei sunt cel mai in masura sa te ajute, inseamna ca ascunzi ceva. Daca e adevarat ce spui, cel mult o sa te ia putin de moate ca ai intrat in legatura cu necunoscuti. Probabil ca tu nici nu esti din C-ta si nici pe ala nu stii cine este, asa sunt relatiile pe net, daca nu stiai. Eu zic sa o lasi balta si sa-ti fie invatatura de minte.
multumesc pt ajutor...si daca l zic parintilor c o sa s intample?va sp eu k nu o sa-mi faca nik,dar o saiu d rasu lumii!!!din cauza unui obsedat.....totusi va multumesc!
am 16 ani...
Cum sa o lase balta? Chiar daca nu ar fi trucat - asta pana la urma nu are nicio importanta, mai ales pentru noi - sfatul nu este bun deloc.
Nu este vorba ca nu are incredere in parinti, ii este frica. Insa ceea ce ar putea pati spunandu-le lor nici nu se compara cu ce s-ar putea intampla daca le ascunde.

Daca vrei sa se termine povestea asta, trebuie sa le spui ca sa puteti merge la politie. Vor fi luate masuri imediat impotriva lui si nu va scapa prea usor.

Gandeste-te la faptul ca oricand vei putea ajunge batjocura tuturor prietenilor si cunoscutilor nu doar ai tai, ci si ai parintilor tai, iar asta este mult mai rau decat sa te certe sau sa te pedepseasca o perioada de timp. Sunt parintii tai si vor face exact ce trebuie in situatia asta: vor face tot posibilul ca tu si ei (sa nu uiti de aspectul asta) sa puteti scoate capul in lume fara sa rada nimeni de voi.

emil6702, daca veti continua sa postati in subiect in acest fel veti primi Avertisment.
va multumesc mult si a-ti fost singurul kre ma inteles...o sa incerc sa vad cf!o seara buna!

Alte discuții în legătură

Eu minora, el major 40 de ani DanielaBeres DanielaBeres Buna am 17 ani peste 3 fac 18 am o relatie de 8 luni cu un barbat de 40 de ani parintii mei nu sunt deacord or facut scandal maicmea o yzs ca se omoara daca o ... (vezi toată discuția)
Parasire sot cu bebe mic kissa kissa Buna ziua tuturor. As avea si eu o mare nedumerire. Eu si sotul meu nu ne mai intelegem si eu sincer vreau sa ne despartim. Impreuna avem un bebe mic de 2 ... (vezi toată discuția)
Accesare fara drept cont de email si injurii marryy_lm marryy_lm sint o veche membra a acestui forum iar acum am nevoie disperata de un sfat de la un jurist.situatia prin care trec e urmatoarea: fiica mea,majora,are un ... (vezi toată discuția)