avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Instrainare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Instrainare auto

In urma unei relatii mai tensionate si ca gest de bunavointa, am lasat prin 2008 un auto surorii mele, prin inputernicire de vanzare la notariat, pentru a o trece pe numele sau si a-mi ajuta parintii. Nu a facuto. Masina figurand pe numele meu la taxe si impozite.Mai nou am aflat ca a dat masina la alta persoana (probabil in 2011), impreuna cu certificatul si cartea de identitate. Cum pot actiona pentru a-mi scoate masina de la impozite (fara a o recupera) ?
Cel mai recent răspuns: Cabinet de avocat Matei Laura , Avocat 09:54, 21 Ianuarie 2012
Actiune in instanta in urma careia sa se constate vanzarea si sa se dispuna radierea de la administratia financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto la cerere cpaslaru cpaslaru Va rog sa imi spuneti ce solutii exista pt urmatoarea situatie: masina apartinand tatalui meu, mort de 8 ani, instrainata catre o persoana necunoscuta acum 8-9 ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la financiar ozopher ozopher Buna ziua. Am 3 masini inmatriculate pe numele meu si sunt deja vandute de cativa ani fara a face actele de vanzare si nici nu ii mai gasesc pe cumparatori, sa ... (vezi toată discuția)
Masina ne-radiata de la administratia financiara quze quze Buna ziua, Am si eu nevoie de putin ajutor. Acum cca 2 ani, am vandut un autoturism cu contract de vanzare-cumparare unui individ. Cu individul trebuia sa ... (vezi toată discuția)