avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CALCUL IMPOZIT PE VENIT
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CALCUL IMPOZIT PE VENIT

SUNT I. I. CU 1ANGAJAT, PLATITOR TVA.
CUM CALCULEZ VENITUL NET PENTRU DECLARAREA ACESTUIA LA A.F.?
IN NORME SPUNE DOAR CA: DIFERENŢA DINTRE VENITUL BRUT ªI CHELTUIELILE DEDUCTIBILE, DAR NU TINE CONT DE STOCUL DE MARFA, INTRARI ªI ADAOS COM. ASA AM AVUT CONTROL DE FOND SI MI-AU GASIT DIFERENTE. VA ROG SPUNETI-MI FORMULA DE CALCUL!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:08, 22 Ianuarie 2012
La sfarsitul anului faceti inventarul marfurilor aflate in stoc. Din totalul platilor se scad platile facute pentru aceasta si se determina cheltuielile deductibile. Asta, in cazul simplist in care nu ati avut alte plati care nu se incadreaza ca cheltuieli deductibile (cum ar fi combustibilul).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare declaratie 200 micha2la micha2la buna ziua. sunt o intreprindere individuala cu obiect de activitate comert si neplatitot de tva. as avea rugamintea daca ma puteti ajuta cu completarea decl ... (vezi toată discuția)
Ajutor- intreprindere individuala sub_bass2002 sub_bass2002 Daca ma poate sa ajuta cineva, va rog cat mai repede. Am o intreprindere individuala, un cabinet veterinar. Am cumparat niste medicamente pe care am trecut la ... (vezi toată discuția)
Venit net liliigretz liliigretz VA ROG, un IF cum calculez venitul net? prima varianata: stoc la 31,12,2010 - pret achizitie 12360 stoc la 31,12,2010 - pret vanzare ... (vezi toată discuția)