avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masa succesorala la tribunal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masa succesorala la tribunal

Buna ziua
In cazul in care masa succesorala se dezbate in tribunal si unul din pretendenti nu se prezinta ,(din cauze normale,nimeni nu stie unde se afla)ce se intampla.

Cu respect Marian
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 13:55, 21 Ianuarie 2012
Se va face citarea prin afisare, iar ulterior veti face citare prin publicitate(intr-un ziar de circulatie) si dosarul continua indiferent de lipsa unei parti.
Continua procesul dupa ce este legal citat la ultimul domiciliu cunoscut si prin mass-media.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament la notar Asena1 Asena1 Buna seara as avea nevoie de ajutor din parte unui avocat...tatăl meu a decedat suntem doi frați și mama eu nu locuiesc în același oraș cu ei,nu am facut ... (vezi toată discuția)
Solutie succesiune Hamann Hamann Buna ziua, spuneti-mi va rog ce solutie/solutii as avea in urmatorul caz: -ar fi vorba de o masa succesorala de un teren 10 ha si un imobil ... (vezi toată discuția)
Succesiunea asi vrea sa stiu cum asi putea face succesiunea dupa moartea mamei.mai am un frate care nu stim de 10ani nimic de el,si sora care mia lasat o procura de ... (vezi toată discuția)