avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contract inchiriere
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contract inchiriere

Buna ziua, sunt administratorul unei societati, doresc sa mut punctul de lucru la o alta adresa, unde ar urma sa platesc chirie. Spatiul nu este amenajat, si am convenit cu proprietarul ca eu (societatea) sa amenajez spatiul, urmand ca pt contravaloarea investitiei in amenajare, sa nu platesc chirie o anumita perioada.
Cum se poate face un contract de inchiriere in aceste conditii?
Proprietarul (persoana fizica) v-a fii nevoit sa plateasca impozit pt aceasta perioada in care, practic, nu incaseaza banii pe chirie?
Ce trebuie specificat in contract?

V amultumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 14:05, 21 Ianuarie 2012
Specificati exact de doriti sa faceti in contractul de inchiriere, la obligatiile partilor sa mentionati toate costurile investitiei si data de la care incepe plata efectiva a chiriei. Proprietarul nu are ce impozit sa plateasca pana nu primeste chiria efectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntarea unilaterala in cazul unui contract de inchiriere sasu emilia sasu emilia Buna seara, Sunt admin. unei societati care a incheiat cu o alta societate un contract de inchiriere a unui spatiu, pe termen de 5 ani. Eu, in calitate de ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comercial ContSters192590 ContSters192590 Buna dimineata, As dori sa va intreb daca as inchiria un spatiu comercial si as investi in renovare, amenajare, etc ma gandesc ca dupa un timp exista ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului handsu handsu Ce temei poate avea pretentia proprietarului , ca sa plateasca chiriasul impozitul pentru suma incasata de acesta ca si chirie ,majorand chiria cu suma ... (vezi toată discuția)