avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit luat in strainatate - pot fi urmarite bunuri ...
Discuție deschisă în Executare silită

credit luat in strainatate - pot fi urmarite bunuri aflate in Romania?

buna ziua. vreau si eu un raspuns pentru urmatoarea speta:daca o persoana a luat un credit la o banca in spania si a platit jumatate din el dar nu a putut restitui cealalta jumatate si a revenit in romania, poate banca spaniola sa retina proprietati din romania de pe numele celor ce au facut creditul? la momentul luarii creditului nu au fost prezentate proprietati ci doar buletinul si venitul la data respectiva multumesc anticipat de raspuns
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 15:36, 24 Ianuarie 2012
Da, teoretic, banca poate sa execute silit si bunurile din Romania. Totusi, practic nu cred ca se va intampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neachitat in totalitate in strainatate ContSters53266 ContSters53266 buna am un credit de nevoi personale in spania fara giranti si fara garantii in valoare de 9000euro am platit cam jumatate din perioada de rambursare .datorita ... (vezi toată discuția)
Descoperire de card în spania. pot fi executată silit dacă mă întorc în românia fără s-o achit? ContSters441082 ContSters441082 Stie cineva daca pot sa fiu executata silit pe teritoriul Romaniei pentru o descoperire de card in Spania de 4800e ....va rog frumos am ramas fara loc de ... (vezi toată discuția)
Daca nu pot plati banca in spania? marianmoga marianmoga Buna ziua Am facut un imprumut de 30.000 euro in Spania (3 ani in urma), pentru a cumpara un teren in Romania. Nu am girat cu nimic, deoarece o persoana a ... (vezi toată discuția)