avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Descoperire de card în Spania. Pot fi executată ...
Discuție deschisă în Executare silită

Descoperire de card în Spania. Pot fi executată silit dacă mă întorc în România fără s-o achit?

Stie cineva daca pot sa fiu executata silit pe teritoriul Romaniei pentru o descoperire de card in Spania de 4800e ....va rog frumos am ramas fara loc de munca si trebuie sa ma intorc in Romania ...nu am nimic pe numele meu ,dar daca ma angajez o sa am probleme ...chiar nu stiu ce sa fac ....multumesc....!
Ultima modificare: Duminică, 24 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 09:36, 26 Septembrie 2017
Teoretic, executarea silita va poate ajunge si in Romania.
Practic ....
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
practic nu sunt mama omida sa pretind ca o sa stiu ce se va intampla, e posibil sa va execute venitul in Romania cand il veti avea. Conteaza daca vor, daca li se pare rentabil sa va urmareasca aici , ca de putut, pot.
Multumesc ..
Deci, pentru dvs, sâ nu plâtiti ceea ce ati primit contra semnâturâ pe contract este cea mai plâcutâ solutie.
De ce ne mai mirâm noi rominii câ suntem tratati de tzigani în Europa???
În Spania existâ sate întregi de români, cu primar român, cu consilii comunale formate din români!!!
Adevârati români, din modelul celor care nu fac puradei sî lasâ altora sarcina de a-i creste.
În aceste sate, comunitâti, la greu, oamenii se ajutâ între ei.
De ce nu mergeti la bancâ pentru a negocia, de ce nu vâ puneti în faliment personal?

Alte discuții în legătură

Daca nu pot plati banca in spania? marianmoga marianmoga Buna ziua Am facut un imprumut de 30.000 euro in Spania (3 ani in urma), pentru a cumpara un teren in Romania. Nu am girat cu nimic, deoarece o persoana a ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat in totalitate ue space74 space74 am un credit de nevoi personale fara garantie si fara giranti facut in 2007 in spania pe 5 anii 9000euro in baza salariului de acolo, am platit jumatate din el ... (vezi toată discuția)
Descoperire de card neachitat ContSters440023 ContSters440023 Sunt in Spania si am descoperire de card 4500e intre timp am ramas fara loc de munca ...nu pot sa mai achit fiindca nu gasesc un loc de munca stabil , vreau sa ... (vezi toată discuția)