avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... onoraiu de succes
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

onoraiu de succes

- un onorariu de succes se poate cere de 2 ori in 2 contracte (avocata mi-a trecut onorariu de succes si in contractul de pe apel si in contractul de la recurs,!
este posibil ,ma poate pune sa-l platesc de 2 ori !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:21, 22 Ianuarie 2012
Da, este posibil pentru ca sunt doua cai de atac, doua etape distincte in actiunea procedurala. Ganditi-va ca in apel ati fi avut un avocat, iar in recurs un alt avocat. Trebuia sa ii platiti pe fiecare in parte, de altfel este munca lor ...
Da, il poate cere pentru fiecre etapa in parte pt ca e alt proces. Dvs insa, il veti plati cand va avea succes.. ca daca ati ajuns la alta etapa, inseamna ca etapa precedenta nu a fost un succes.
Cititi cu atentie ce semnati si solicitati un exemplar
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs liviaspirea liviaspirea Buna ziua, As dori sa stiu daca la recurs avocatul percepe un alt onorariu in afara celui achitat pentru reprezentarea in procesul initial ... (vezi toată discuția)
Schimbare din recurs in apel este posibil? advsys advsys care este temeiul legal in care judecatorul poate schimba cursul judecatii din recursul in apel? multumesc. (vezi toată discuția)
Divort si incredintare minori, plata avocat Elenap78 Elenap78 Salut . Daca am avut avocat la proces de divort si incredintare minorii si doresc s-a fac apel la hotararea luata , trebuie s-a platesc din nou avocatul pana ... (vezi toată discuția)