avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cãsãtorit cu un cetãþean indian am nevoie de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cãsãtorit cu un cetãþean indian am nevoie de ajutor please

Sunt căsătorit cu un cetăţean indian in India mumbai, am înregistrat căsătoria la ambasada României in India si in doua saptamâni ai vor da family Visa după care vom merge in România sa vizitam familia.
Din românia vrem sa mergem in uk sa muncim, este posibil ca soţul meu sa calatoreasca cu mine in uk ?
Dacă da ce acte sunt necesare si cât timp va dura .?
Va multumesc mult
Please :help: :">

Alte discuții în legătură

Casatorie cu un cetatean indian casatorieinstrainatate casatorieinstrainatate Recent m-am casatorit cu un sotul meu care este din India. Eu locuiesc in Anglia de 10 ani. Am cateva intrebari. 1 Care este calea cea mai usoara si rapida ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean indian maitreyiro maitreyiro buna ziua, sunt cetatean roman si as dori sa ma casatoresc cu un cetatean indian. Singura noastra problema (deocamdata) este affidavit-ul. Suntem trimisi de ... (vezi toată discuția)
Acte casatorie cu cetatean indian georgetazih georgetazih Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean indian in Romania. El vine cu viza pe 3 luni de vizita. Are toate actele necesare pt. casatorie in Romania, dar la ... (vezi toată discuția)