avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... refuz inregistrare cerere
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

refuz inregistrare cerere

In legatura cu intrebarea de aseara...persoana in cauza are ca si atributii de serviciu primirea si inregistrarea cererilor. Era vorba de o cerere semnata de sotie prin care aceasta solicita itm-ului o copie de pe o sesizare mai veche facuta de ea si de cateva foste colege de serviciu+ copie de pe raspunsul trimis la acea sesizare...nu era vorba de cine stie ce documente confidentiale ...ideea este ca vroiam doar inregistrarea acelei cereri nu si acele copii,pt ca le-ar fi trimis ei prin posta cum au procedat si cu raspunsul la sesizarea aceea colectiva. Refuzul consider ca se datoreaza faptului k l-am deranjat din povestile cu un coleg si din rasfoirea unui ziar, din care nu si-a ridicat ochii cat a vorbit cu mine, dar si de faptul ca era vorba de ....un anumit patron pe care vreau sa-l dau in judecata si acele copii de care am amintit mai sus imi erau necesare in instanta.
As vrea sa depun o sesizare privind comportamentul acelui functionar care are ca si atributii inregistrarea cererilor,insa cum procedez k poate gaseste cine stie ce motive si de data asta si nu imi primeste cererea...

Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 21:41, 21 Ianuarie 2012
Transmiteti cererea prin posta, cu scrisoare valoare si nota de invernat plus confirmare de primire, costa 4 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare sesizare ioan-s ioan-s Buna Seara.Am si eu cateva nelamuriri.Este legal sau ilegal ca sotul unei persoane sa se prezinte la o instituitie publica cu o cerere pt.sotie,formulata de ... (vezi toată discuția)
Cum se poate proceda pentru a obține număr de înregistrare pentru o cerere adresată asociației de proprietari? alex_bis alex_bis Buna ziua, Vreau sa inregistrez o cerere la asociatia de proprietari a blocului, adresata presedintelui. Am depus-o in 2 exemplare la cutia postala din ... (vezi toată discuția)
Cui pot semnala conflictul cu alti angajati, nerezolvat de patron? Tania58 Tania58 Buna ziua! Va rog sa ma informati cum pot rezolva un conflict la locul de munca intre mine si alte angajate. Am semnalat problema patronului, iar el a zis ... (vezi toată discuția)