avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce facilitati are o persoana incadrata in grad ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce facilitati are o persoana incadrata in grad accentuat de handicap?

Buna seara.
ma intereseaza ce beneficii are o persoana cu handicap gr 2 accentuat?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:56, 21 Ianuarie 2012
In temeiul prevederilor legii nr 448/2006 republicata, persoanele cu dizabilitati,functie de afectiune si de gradul de incadrare,beneficiaza de diferite facilitati fiscale ,profesionale,
sociale
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Glaucomul si drepturile de handicap roxyandreea roxyandreea buna ziua! am glaucom si mi se elibereaza retete incadrindu-ma ca si persoana cu handicap. mentionez ca sunt angajata,nu pensionata pentru acest diagnostic,si ... (vezi toată discuția)
Sunt scutiti cei cu certificat de handicap?? iulian odob iulian odob Buna ziua.Am o nelamurire si sper sa ma ajutati.La asociatia noastra , unde eu sunt administrator au venit vreo 3 persoane cu certificat de handicap si au ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru handicap anca curtean anca curtean buna mama mea are boala poliartrita reumatoida seropozitiva in stadiu destul de avansat.A fost pensionata in gradul 2 din momentul primirii diagosticului.si as ... (vezi toată discuția)