avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... glaucomul si drepturile de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

glaucomul si drepturile de handicap

buna ziua! am glaucom si mi se elibereaza retete incadrindu-ma ca si persoana cu handicap. mentionez ca sunt angajata,nu pensionata pentru acest diagnostic,si as dori sa stiu de ce facilitati pot beneficia? multumesc anticipat celor ce-mi vor raspunde. o zi buna!
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 19:15, 12 Martie 2011
De facilitati fiscale beneficiaza persoanele cu dizabilitati,conditionat de gradul in care este incadrata afectiunea si stadiul acesteia.
L nr 448/2006 prevede facilitatile -inclusiv fiscale de care beneficiaza persoanele cu handicap grav si accentuat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie handicap! ovis67 ovis67 Buna seara, din cate am citit la dumneavoastra am vazut ca s-au facut unele modificari in sensul ca s-a scos la denumirea de autoturism adaptat la gradul de ... (vezi toată discuția)
Ce facilitati are o persoana incadrata in grad accentuat de handicap? ciucaclaudia ciucaclaudia Buna seara. ma intereseaza ce beneficii are o persoana cu handicap gr 2 accentuat? (vezi toată discuția)
Facilitati fiscale pentru persoanele cu dizabilitati (scutire impozit auto) tiberiusmunteanu tiberiusmunteanu Buna ziua , Sunt persoana incadrata in grad de handicap 2 accentuat (amputatie brat drept) si detin in propietate un autoturism care are ca dotare cutie ... (vezi toată discuția)