avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare sentinta din 1979
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare sentinta din 1979

In anul 1979 printr-o sentinta ramasa definitiva mi-a fost incalcat dreptul de proprietate asupra unui teren in favoarea statului. Fata de legile de atunci au fost epuizate caile de atac.#-o
Ar putea exista vreo cale de atac a acelei sentinte? Precizez ca legile reparatorii de dupa 1990 nu au putut fi aplicate, Legea 18, Legea 10 etc
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
t.teodor, utilizator
Cel mai recent răspuns: t.teodor , utilizator 22:33, 21 Ianuarie 2012
Este complicat ,procedura nu prevede o astfel de situatie.Pe de alta parte au trecut peste 30 de ani vi s-a prescris dreptul material la actiune.
Nu.
Multumesc, ati putea sa-mi spuneti care ar fi fost termenul?
Va multumesc! Raspunsul dvs ma face sa ma intreb daca ar fi un caz unic? Oare sa nu mai fi aparut aceasta situatie? Sa atac statul ca nu a prevazut o modalitate de raparatie, sentinta a fost data cu viclenie si fara a tine cont de probele administrate, de fapt nu se putea castiga impotriva statului odata intrat in posesia unui teren.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
t.teodor, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire iroxana iroxana Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca se pot recupera cheltuieli de genul intretinere platita ,impozit platit ,cheltuieli de reparatie pentru un apartament ... (vezi toată discuția)
Comisia locala de aplicare a legii 18/1991 este obligata? criss_2009 criss_2009 comisia locala de reconstituire a dreptului de proprietate asupra terenurilor era obligata sa -mi atribuie dupa legea18/1991 si celelalte legi ulterioare ... (vezi toată discuția)
Plingere la cedo popeye popeye cum pot sa fac o plingere la cedo in legatura cu o condamnare in lipsa si cu probe si martori falsi (vezi toată discuția)