avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... pret afisat in grila notarului pentru mp / ha teren ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

pret afisat in grila notarului pentru mp / ha teren arabil

Buna seara,
as vrea sa aflu care este pretul cotat in grila notarilor pentru mp sau ha de teren arabil. Doresc sa aflu acest lucru pentru a calcula impozitul pe care ar trebui sa il platesc in cazul vanzarii unui teren arabil.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 00:22, 22 Ianuarie 2012
Nu va putem spune doarece evaluarea se face pe zone! Intrebati la un notariat! Se face calculul imediat.
Multumesc. Terenul este in judetul Tulcea. Eu as fi vrut sa fac si o comparatie intre pretul care mi s-a oferit si cel "de referinta" din aceasta grila, care oricum este mai mic decat ceea ce se practica in realitate. Nu m-am hotarat inca daca sa il vand....
Mergeti la un notariat si vi se vor face calculele pe loc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenuri supraevaluate in grila notariala din 2024 firma sc amt ... gigliola gigliola TERENURI SUPRAEVALUATE IN GRILA NOTARIALA DIN 2024 FIRMA SC AMT SRL A EVALUAT TERENUL EXTRAVILAN NEPRODUCTIV LA 8400 LEI / HA. ACEST EVALUATORI ISI BAT ... (vezi toată discuția)
Taxe vanzare cumparare dlcodrut dlcodrut Am vrut sa cumpar un teren arabil, extravilan, situat intr-un sat (Mehala), de la periferia orasului Timisoara. Daca pretul de cumparare negociat cu ... (vezi toată discuția)
Problema cu anrp ( imobil expropriat ) Hamarsold1944 Hamarsold1944 Stramosii mei au fost expropriati de comunisti si li s-au dat ceva despagubiri derizorii, 1 leu/ mp, dar nu am niciun act care sa ateste aceste despagubiri. ... (vezi toată discuția)