avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Problema cu un restaurant langa casa - galagie ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Problema cu un restaurant langa casa - galagie noaptea, petreceri, zgomot

Langa casa am un restaurant infiintat de un domn care la cererea acordului nostru a cerut accept pentru catering. Dupa vreo 1 an de activitate, a inceput sa dea petreceri de noapte, galagie, zgomot, etc.

Desi chem constant politia in timpul noptii cand e cazul, nu e o rezolvare a la long chestia asta.

Cum pot sa procedez ca sa rezolv problema ?! Ce-mi sugerati ca abordare catre autoritati si/sau instanta?

Si o chestiune accesorie -- domnul cu restaurantul s-a jurat cu cerul si pamantul cand ne-a cerut acordul ca NU va face VREODATA restaurant. Avand in vedere ca a procedat la inselaerea unor astetptari ale noastre care am dat acordul pentru catering, putem avea o actiune impotriva lui personal eventual in penal ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:19, 22 Ianuarie 2012
in penal nu, dar in civil puteti avea castig de cauza, numai instanta o vad ca solutie la problema dvs, intrucat politia .....stiti si dvs mai bine, din pacate
Pentru tulburarea linistii publice , daca exista aceasta va puteti adresa politie conform prevederilor Legii nr.61/1991 , aratand care a fost initial obiectul lucrativ al restaurantului.
Daca politia locala nu isi face datoria , sesizati organulierarhic superior , chiar IGPR Directia de Ordine Publica.
Puteti sesiza Protecta Mediului si Primaria , aratand in legatura cu schimbarea obiectuluide activitate.
Puteti formula actiune in pretentii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu restaurant infiintat langa casa noname111 noname111 Un jmecherete care si-a tras o cladire langa casa mea, face chefuri noaptea si si-a deschis activitate de restaurant. Zgomot, muzica tare noaptea, ... (vezi toată discuția)
Muzica tare in restaurantul din vecinatatea locuintei Marilena iv Marilena iv Cum procedez cu patronii restaurantului din vecinatate care dau muzica foarte tare, atat in restaurant cat si afara si au parcarea in strada, in fata portii ... (vezi toată discuția)
Tulburarea liniștii publice sau cum câinii latră, caravana trece veronik veronik Buna seara, In ceea ce priveste tulburarea linistii publice si ma refer aici la un restaurant ce tulbura linistea publica, cel putin 3 nopti pe saptamana, ... (vezi toată discuția)