avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort. Motivarea absentei unei parti la un termen de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort. Motivarea absentei unei parti la un termen de judecata

Buna ziua! as dori sa aflu cum as putea motiva lipsa mea la un termen din procesul meu de divort. Mentionez ca am fost instiintat ca trebuie sa prezint la urmatorul termen motivarea absentei mele la termenul precedent,in acea perioada eu fiind plecat din tara. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 13:45, 22 Ianuarie 2012
Aveti motivarea,erati plecat din tara.
Am inteles, deci e suficienta motivarea verbala. Va multumesc !
Nicidecum!. Un lucru e motivarea şi altul dovedirea. Ar fi bine să duceţi biletul de avion, sau ceva asemănător.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune aplicata in lipsa gelu_cr gelu_cr buna ziua. am si eu o intrebare. fiind plecat mult timp de acasa, uneori chiar din tara, am primit o invitatie de la biroul politiei rutiere in care mi se ... (vezi toată discuția)
Divort adela_pacurariu adela_pacurariu In urma cu 3 luni am facut o cerere de divort,azi m-am prezentat la tribunal insa sotul meu nu a venit el fiind plecat din tara.Mi s-a spus de catre doamna ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului Ovidiu1991 Ovidiu1991 Buna Ziua.Mi-a fost suspendat permisul pentru o necedarea de prioritate unui pieton,in urma cu 2 ani.Astazi am primit ca nu s-a aprobat recursul si trebuie sa ... (vezi toată discuția)