avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Legea 2012 AUTO
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Legea 2012 AUTO

Buna ziua.Care este treaba cu legea auto 2012?cand cumpar o masina trebuie sa ma uit la anul masinii sau la ANUL PRIMEI INMATRICULARI #-osa nu mai platesc taxa 2012 .Daca am un hyundai accent si a fost in leasing si am terminat leasing in 2010 si l-am inscris mai am vro treaba cu TAXA NOUA???????????
Cel mai recent răspuns: pruna1992 , utilizator 10:10, 23 Ianuarie 2012
Daca autoturismul a fost achizitionat prin leasing,pe cale de consecinta compania de leasing in calitatea de proprietar al autoturismului,a achitat taxa
Dar eu autoturizmul mi-lam inscris in 2010 pe numele meu si am trecut si la politie si la Rar mi-am luat nr Preferential.........EU DACA VAND MASINA ACUM CELALTA PERS CARE O CUMPARA TRB SA PLATEASCA TAXA 2012??????????
~ Conținut șters la cerere ~
Si cum pot sa fad sau sa aflu daca a fost achitata acea taxa?....Tot nu inteleg care e treaba cu taxa aceasta#-o!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie autoturism sh utilizator090 utilizator090 Buna ziua, Ma aflu in situatia de a achizitiona un autoturism si mi-ar prinde bine un sfat cat mai curand posibil. Autoturismul a fost cumparat de la ... (vezi toată discuția)
Inmatricularea unui auto cumparat in 2012 kartush45 kartush45 salut..am problema care nu stiu cum pot sa o rezolv si poate cineva ma ajuta in aceasta privinta; mai exact am cumparat in noiembrie 2012 un auto care am fost ... (vezi toată discuția)
Restituire taxe auto FLORENTINA-A FLORENTINA-A Buna ziua , As dori, va rog, un raspuns cu privire la restutuirea taxei auto intr-un caz special . Mai precis, in 2008 o SC a achizitionat prin leasing un ... (vezi toată discuția)