avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare sold cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare sold cont

Buna seara,
Care sunt posibilitatile pentru recuperarea soldului contului. Asupra contului care avea atasat un card a avut loc o frauda ( prin utilizarea frauduloasa a datelor de card sau copierea lor sau o alta metoda - cert este ca toata suma existenta in contul care avea atasat un card a fost utilizata fraudulos). Frauda s-a produs in alta tara, cardul fiind la proprietar in Romania. Raspunsul bancii : intrucat din contul care avea atasat cardul s-au mai facut plati cu aceeasi destinatie, nu se poate recupera suma cheltuita fraudulos.

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu după fraudă: bcr sau poliția? cum poate fi trasă la răspundere banca? f_ervin f_ervin Salutare tuturor! Sper din suflet să găsesc un răspuns, o îndrumare la speța noastră. În data de 21 decembrie 2023, imediat după alimentarea ... (vezi toată discuția)
Furt sau abuz de încredere? tatăl copilului meu a scos aproape 10 mii de euro din contul meu alina_maxim alina_maxim Nu suntem casatoriti dar am trait si locuit impreuna si avem si un copil mic (1 an si jumatate) care este pe numele lui. Am locuit impreuna in Germania pana in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! probleme cu o bancă. am avut un card de cumpăraturi ... mascool mascool Bună ziua! Probleme cu o bancă. Am avut un card de cumpăraturi cu o valoare de 10.000 de lei. In luna septembrie a anului trecut primesc o notificare prin ... (vezi toată discuția)