avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

As avea si eu o intrebare vreau sa cumpar un autoturism inmatriculat prima oara in 2004,al doilea proprietar la inmatriculat in 2009 vreau sa stiu daca se mai plateste taxa auto 2012 daca eu devin al treilea proprietar??? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ionutz1984 , utilizator 22:14, 22 Ianuarie 2012
Pentru autovehiculele inmatriculate inainte de anul 2007, taxa de poluare va fi achitata la momentul primei transcrieri a dreptului de proprietate a autovehiculelor, in cazul instrainarii acestora
Cum dvs precizatica ati fi al treilea proprietar,rezulta ca nu aveti obligatia sa achitati taxa

va multumesc inca odata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto/ 2012 Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)
Inmatricularea unui auto cumparat in 2012 kartush45 kartush45 salut..am problema care nu stiu cum pot sa o rezolv si poate cineva ma ajuta in aceasta privinta; mai exact am cumparat in noiembrie 2012 un auto care am fost ... (vezi toată discuția)
Daca se recupereaza taxa auto la vanzare cumparatorul va plati din nou aceasta taxa? tcata tcata Buna ziua, Doresc sa recuperez taxa auto pentru un autoturism inmatriculat in luna august 2007. De asemenea doresc sa vand acest autoturism peste cateva ... (vezi toată discuția)