avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces cu termica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces cu termica

Buna seara!
Am urmatoarea problema : am cumparat un apartament , vanzatorul era debransat de la termica cu caloriferele , dar nu i-a anuntat.Eu m-am mutat in el iar in prima iarna am facut caldura cu calorifere electrice. Dupa o iarna imi vine o factura pe fostul proprietar sa platesc pe tot anul caldura de la ei, eu cand am cumparat nu am facut nici un contract cu ei pentru ca nu aveam calorifere bransate .
I-am anuntat de situatie trimitandu-le trei adrese la care am nr de inregistrare de la biroul lor. Intre timp mi-am cumparat centrala pe gaz , ei mi-au cerut dovada,le-am dus actele, apoi mi-au facturat de pe numele vanzatorului pe numele meu , mi-a trimis iar factura cum ca am restanta, si m-au dat in judecata .
Se poate chiar daca nu am ciontract cu ei sa fiu obligat sa platesc acea factura?
Pot folosi in instanta acele adrese prin care i-am anuntat ca nu sunt bransat la ei?
Ce lege ma poate obliga sa platesc un serviciu pe care nu l-am contractat ?
Va rog un raspuns!
MULTUMESC!
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2012
geobotosani, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 22:22, 22 Ianuarie 2012
inainte de toate, va spunem ca procesul ce il aveti trebuie tratat cu seriozitate si veti avea nevoie de fiti reprezentat sau asistat legal in instanta. Da, va puteti prevala de faptul ca i-ati anuntat despre debransare si despre faptul ca ati preluat aceasta situatie de la fostul proprietar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitoare in apartament debransat Ngabim Ngabim Am cumparat un apartament debransat din 2002 la care am gasit repartitoare pe caloriferele debransate. Culmea e ca se plateste serviciu de exploatare pe aceste ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli caldura din sistem centralizat pentru locuintele cu centrala termica andronicandreea andronicandreea Buna seara, In ciuda tuturor discutiilor de pe forum pe acest subiect nu am reusit sa gasesc un raspuns la urmatoarea intrebare: [b]Exista vreo ... (vezi toată discuția)
Debransare dintr-un bloc retras din asociatia de proprietari simvio2002 simvio2002 Buna ziua, Am o situatie mai speciala pe care ma voi stradui sa o prezint cat mai succint: am cumparat un apartament de curand. Locatarii din bloc (inclusiv ... (vezi toată discuția)