avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Preluarea unei locuințe pãrãsite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Preluarea unei locuințe pãrãsite

Bună ziua,

Sunt curios care sunt prevederile legale cu privire la preluarea unei locuințe părăsite de către proprietari, cu datorii la diverși furnizori.

Mă puteți sfătui?

Vă mulțumesc!

Cu stimă,
R.
Cel mai recent răspuns: robintel , utilizator 11:01, 23 Ianuarie 2012
Avand in vedere precizarea existentei de datori la furnizori,,care au determinat proprietarul de drept sa paraseasca proprietatea,se prezuma ca furnizorii cu scopul legitim de recuperare debit acumulat vor desfasura demersuri de executare silita asupra bunurilor ,eventual asupra locuintei
Precizati concret daca in cauza este vorba despre apartament situat in imobil de locuinte sau de casa
Este vorba despre un apartament cu datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii ramase de fostul proprietar dupa executare noidoi2_tibiram noidoi2_tibiram Buna ziua. Am cumparat o locuinta care a fost scoasa la executare si am constatat dupa ce am platit acest buna ca sunt datorii la utilitati pe numele fostului ... (vezi toată discuția)
Restanta la un apartament cu proprietarul decedat geroge geroge familia mea detine un apartement,avem restanta la intretinere ,ce se intimpla daca suntem actionati in judecata ,tinind cont ca tatal meu este decedat si nu ... (vezi toată discuția)
Nu stiu daca am sechestru pe apartament teddyana teddyana Buna ziua.Am avut o relatie cu un politist timp de 9 ani,dupa 7 ani am cumparat un apartament si ne-am mutat impreuna.El a pus 30% din valoarea ... (vezi toată discuția)