avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Timbrarea cererii de recuzare a instantei se poate ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Timbrarea cererii de recuzare a instantei se poate face la termen ?

Daca am trimis prin posta cererea de recuzare pot cere amanarea dosarului la inceputul sedintei din acest motiv?
Cum se poate face timbrarea cererii dupa depunerea ei ?
Cel mai recent răspuns: netie , utilizator 11:12, 23 Ianuarie 2012
Se depune in sala taxa de timbru.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca cer recuzarea instantei, pot cere amanarea termenului din acest motiv? netie netie M-am hotarat sa cer recuzarea completului de judecata si as dori sa stiu cum se procedeaza. Pentru instiintare am trimis instantei cererea de recuzare prin ... (vezi toată discuția)
Nu am fost citata pentru primul termen al apelului bianca2012 bianca2012 Buna ziua. Am depus cerere de apel in termen in care am mentionat ca motivele apelului le voi depune pana la prima zi de infatisare. Am gasit pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Respingerea exceptiei netimbrarii leonida leonida daca s-a facut cerere de recurs fara a se achita taxa de timbru si timbrul judiciar iar primul termen sa amanat pt. a i se pune in vedere sa achite taxa de ... (vezi toată discuția)