avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025: Sesiune cu Mirela Păunescu.

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... acte pierdute
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

acte pierdute

Buna ziua!
Am o alta problema, am reusit performanta sa pierd actele firmei...CUI, Stamplia, Act Constitutiv. :((
Daca poate sa ma ajute cineva sa imi spuna ce procedura va trebui sa urmez ca sa obtin dubluri etc.
Va multumesc!
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: justmee , utilizator 10:27, 30 Ianuarie 2012
Va trebui sa adresati Oficiului Registrului Comertului cu cerere pentru eliberarea de duplicate de pe CUI si certificatele constatatoare si copii certificate de pe celelalte acte ale societatii.
Stampila se poate face apoi cu copie de pe CUI.
va multumesc!!!
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social ContSters194995 ContSters194995 Se poate schimba sediul social daca nu am CUI-ul in original? Cred ca l-am pierdut si am doar copii. Si daca nu, cum fac rost de un CUI nou? (vezi toată discuția)
Certificat fiscal , cazier fiscal ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarele probleme : In situatia in care o societate si-a schimbat denumirea comerciala ( in data de 19 MAI 2009) si ... (vezi toată discuția)
Dovada inregistrarii actului constitutiv la registrul comertului ContSters22096 ContSters22096 tocmai s-a infiintat o SC, urmand sa desfasoare activitatea de creditare ca institutie financiara nebancara. BNR-ul solicita, printre altele, dovada ... (vezi toată discuția)