avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social

Se poate schimba sediul social daca nu am CUI-ul in original? Cred ca l-am pierdut si am doar copii. Si daca nu, cum fac rost de un CUI nou?
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 12:35, 24 Februarie 2011
Puteti incerca si cu o copie, dar va sfatuiesc sa adresati o cerere organului fiscal (ANAF local) si Registrului Comertului pentru eliberarea unui duplicat al CUI in original.
Ce aţi pierdut, de fapt, codul fiscal sau certificatul de înregistrare?
Dacă este vorba de codul fiscal, eliberat de autoritatea fiscală locală, atunci nu aveţi nevoie de el la schimbarea sediului. Prezentaţi actul constitutiv actualizat, hotărârea AGA privind schimbarea sediului, Certificatul de înregistrare eliberat de Registrul Comerţului, dovada sediului social.
Am pierdut Certificatul de Inregistrare de la RECOM :(
Dati un anunt intr-un ziar de mare tiraj, dupa care solicitati un duplicat de la Registrul Comertului (prezentati ziarul si evidentiati anuntul de pierdere).

Procedura e destul de simpla !..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat constatator punct de lucru nicu_luciana nicu_luciana Am ratacit sau pierdut cerificatele constatatoare a doua puncte de lucru, stie cineva ce se intampla in cazul acesta? Mentionez ca cele doua puncte de lucru ... (vezi toată discuția)
Se plateste impozit pe un af fara activitate? reya reya Buna seara, Am si eu nevoie de ajutor intr-o problema: mama are un AF pe care nu mai lucreaza de ceva timp si care a fost platit la zi (din punct de vedere ... (vezi toată discuția)
Sediul social nicole72 nicole72 Ce trebuie facut pt. a muta sediul social al unei societati de la Bucuresti la Ilfov. (vezi toată discuția)