avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare societate comerciala

Buna ziua ,
As vrea sa deschid o firma sub forma SRL- D, la care sa fiu asociat unic.Intrebarea mea este daca pot pastra indemnizatia de crestere a copilului in conditiile in care voi avea calitatea de asociat al unei firme.M-ar ajuta in vreun fel daca voi fii asociata cu o alta persoana sau singura modalitate sa pot beneficia de indemnizatia mai sus amintita ar fii sa nu imi deschid firma in perioada concediului de crestere a copilului?

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d cu asociat si angajat unic in cic stock stock Buna ziua! Pe data de 8 septembrie fiul meu implineste 2 ani, pana atunci ma aflu in concediu de crestere copil, inainte de intrarea in CIC fiind angajata. In ... (vezi toată discuția)
Asociat unic si administrator la srl, fara carte de munca, poate beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? buzdu_andra buzdu_andra Buna ziua. Sunt asociat unic si administrator al unui srl, nu am carte de munca, iar firma nu a mai avut de ceva timp(1 an) activitate sau profit (deci exclus ... (vezi toată discuția)
Angajare in timpul concediului de crestere a copilului simi7705 simi7705 Buna ziua. Sunt in concediu de crestere a copilului timp de 2 ani si as vrea sa stiu daca exista vreo forma de angajare, in cazul in care vreau sa lucrez in ... (vezi toată discuția)