avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile libere/disponibile pentru mutarea cu domiciliul?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile libere/disponibile pentru mutarea cu domiciliul?

Buna ziua! Imi puteti preciza daca exista specificat in codul muncii sau legislatia conexa/aditionala vreo prevedere legala referitoare la mutarea cu domiciliul? Cu alte cuvinte, sunt angajat cu norma intreaga si urmeaza sa ma mut cu domiciliul din mediul urban in mediul rural si doresc a cunoaste daca se poate apela la legislatia muncii.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:00, 23 Ianuarie 2012
Nu exista nicio astfel de prevedere in Codul Muncii sau intr-un alt act normativ .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 15/2003 - interpretare teren ( extra sau intra ) nustiuunnume nustiuunnume Buna ziua tuturor, Am o intrebare, legea 15/2003, art. 3, litera d. prevede ca trebuie declaratie pe proprie raspundere a parintilor ca nu detin un teren de ... (vezi toată discuția)
Angajat part-time / program flexibil de munca sav83 sav83 Buna ziua, doresc sa inchei un contract individual de munca pentru o persoana angajata part-time 4 ore, dar sa ii ofer o flexibilitate lunara asupra ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , angajatorul doreste sa ma mute cu postul de lucru ... Morisca10 Morisca10 Buna ziua , Angajatorul doreste sa ma mute cu postul de lucru la o distanta de 62 de km fatza de domiciliu meu , eu nu doresc sa fiu mutat ,postul pe care ... (vezi toată discuția)