avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... tulburarea folosintei locuintei, prin zgomate, larma ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

tulburarea folosintei locuintei, prin zgomate, larma etc

locatarii din imobil sunt deranjati permanent de unul dintre colocatari prin zgomote si larma, le face viata imposibila
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:23, 23 Ianuarie 2012
Intai vorbiti cu dansul si rugati-l sa faca liniste si sa respecte intervalele de odihna.Daca nu intelege, incercati sa sunati la politie cand se intampla. Poate primi o amenda pt tulburarea linistii publice.
Sau poate raspunde pentru abuz de drept, cu obligarea la daune morale.
Art 18 din L nr 230/2007
In cazurile in care in cladirile de locuinte,unul dintre proprietari sau chiriasi impiedica ,cu buna stiinta si sub orice forma ,folosirea normala a cladirii de locuit ,creind prejudicii celorlalti proprietari ori chiriasi,dupa caz,proprietarii sau reprezentantul legal al acestora pot solicita instantei de judecata sa hotarasca masurile pentru folosirea normala a cladirii,precum si plata daunelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa dovedesc ca vecinul ma deranjeaza cu muzica ziua si noaptea? adrian_george adrian_george Buna ziua, locuiesc la casa si am o problema cu un vecin. Dansul asculta muzica cu boxele in curte, zi sau noapte. Problema dureaza de 1 an si s-a ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru deranjarea linistii, amenajare apartament Sorin Sorin Sorin Sorin De curand am decis sa amenajez un apartament cumparat acum acum 2 ani, cu respectarea orelor de liniste 22:00-8:00 şi 13:00-14:00, muncitorii incepand ... (vezi toată discuția)
Conflict cu muzica foarte tare danmihai65 danmihai65 - daca o anumita persoana asculta aproape toata ziua muzica data la maximum exista vreo modalitate legala de a-l opri? Legea 61 ofera dreptul de a asculta ... (vezi toată discuția)