avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DOBANDA UNUI IMPRUMUT ACORDAT NEINREGISTRATA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DOBANDA UNUI IMPRUMUT ACORDAT NEINREGISTRATA

BUNA ZIUA AM O INTREBARE
AM ACORDAT UN IMPRUMUT PE 1 AN DE 50.000 LEI CU O DOBANDA DE 12% PE AN INSA NU AM INCASAT DECAT JUMATATE DIN DOBANDA
PE MASUARA CE INCASAM TRECEAM PE VENITURI
DOBANDA NEINCASATA O INREGISTREZ IN CONTABILITATE?SAU INREGISTREZ DOAR CAND INCASEZ DOBANDA
MENTIONEZ CA IMPRUMUTUL S-A PRELUNGIT INCA UN AN

MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Contabilitate financiara ada ada ada ada Va rog sa ma ajutati.. Sa se inregistreze in contabilitatea firmei urmatoarele operatiuni economico-financiare:Se acorda unui tert un imprumut in valoare de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220 alina240 alina240 Buna ziua, Sunt PFA, anul trecut am avut activitate, insa anul acesta nu o sa mai am. Am cateva facturi de anul trecut neincasate. Sper ca le voi incasa ... (vezi toată discuția)
Cedare parti sociale srl CarlaE CarlaE Detinem un Srl, unde suntem 3 asociati, fiecare avand 1/3 din partile sociale. Am avut o intelegere initiala in care, de comun acord, toti 3 ar fi trebuit ... (vezi toată discuția)