avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... RJIP
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

RJIP

Buna ziua!
Ma ajutati si pe mine va rog intr-o problema: am o II cu obiect de activitate teierea si rindeluirea lemnului, am deschis-o in septembrie 2011 iar pe lunile 9, 10 si 11 am doar plati, iar incasare am doar pe luna a 12 (ma refer la RJIP).la sfarsit cand am adunat imi ies platile mai mari decat incasarile? ma intreb daca e bine asa cum am trecut?sau trebuia sa aduc un aport in bani la deschiderea II-ul completand o dispozitie de incasare??ma ajutati va rog...sunt cam ''in plop'' in ale contabilitatii!!!va multumesc
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 19:30, 26 Ianuarie 2012
nu e nicio problema daca ati inregistrat cheltuieli mai mari decat veniturile (nu trebuie sa aduceti niciun aport - e contabilitate in partida simpla).
problema se pune daca aceste cheltuieli sunt deductibile sau nu.
pentru a fi deductibile trebuie sa fie aferente unor venituri realizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa suspendat, cheltuieli permise pentru un pfa suspendat adirina adirina Buna ziua, Am un PFA suspendat pentru ca am nascut si sunt in concediu de ingrijire a copilului pana la 2 ani. Cheltuielile mele cu PFA-ul se reduceau in mare ... (vezi toată discuția)
Completare registru incasari si plati SPANU CORINA SPANU CORINA Buna ziua , as avea o intrebare in legatura cu completarea registrului incasari si plati, si anume: cand il voi completa vor trebui sa reaiasa toate ... (vezi toată discuția)
Inserare tranzactie in rjip sau nu? cojo3x cojo3x Buna ziua. Anul acesta am avut ceva incasari prin banca. Problema este ca nu am putut sa platesc din banca mea catre banca beneficiarului si am fost obligat ... (vezi toată discuția)