avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... RJIP
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

RJIP

Buna ziua!
Ma ajutati si pe mine va rog intr-o problema: am o II cu obiect de activitate teierea si rindeluirea lemnului, am deschis-o in septembrie 2011 iar pe lunile 9, 10 si 11 am doar plati, iar incasare am doar pe luna a 12 (ma refer la RJIP).la sfarsit cand am adunat imi ies platile mai mari decat incasarile? ma intreb daca e bine asa cum am trecut?sau trebuia sa aduc un aport in bani la deschiderea II-ul completand o dispozitie de incasare??ma ajutati va rog...sunt cam ''in plop'' in ale contabilitatii!!!va multumesc
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 19:30, 26 Ianuarie 2012
nu e nicio problema daca ati inregistrat cheltuieli mai mari decat veniturile (nu trebuie sa aduceti niciun aport - e contabilitate in partida simpla).
problema se pune daca aceste cheltuieli sunt deductibile sau nu.
pentru a fi deductibile trebuie sa fie aferente unor venituri realizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa suspendat, cheltuieli permise pentru un pfa suspendat adirina adirina Buna ziua, Am un PFA suspendat pentru ca am nascut si sunt in concediu de ingrijire a copilului pana la 2 ani. Cheltuielile mele cu PFA-ul se reduceau in mare ... (vezi toată discuția)
Completare registru incasari si plati SPANU CORINA SPANU CORINA Buna ziua , as avea o intrebare in legatura cu completarea registrului incasari si plati, si anume: cand il voi completa vor trebui sa reaiasa toate ... (vezi toată discuția)
Ajutor- intreprindere individuala sub_bass2002 sub_bass2002 Daca ma poate sa ajuta cineva, va rog cat mai repede. Am o intreprindere individuala, un cabinet veterinar. Am cumparat niste medicamente pe care am trecut la ... (vezi toată discuția)