stimati domni
Cum se probeaza reaua credinta la gestiune frauduloasa itr-o relatie comerciala dintre 2 firme in care este specificat dreptul de retentie a marfii pana la plata integrala a acestuia, parctic stoc de marfa nu mai exista banii au fost incasati dar nu s-au platit furnizorului. procurorul invoca faptul ca nu a existat reaua credinta!?, repet stoc nu exista magazinul e desfiintat.
Bancruta simpla ce inseamna???eu asa inteleg ca debitorul trebuie sa anunte creditorul ca nu mai poate face plati si sa-si declare starea de insolventa daca au trecut mai mult de 30 zile de la expirarea termenului de scadenta a facturii. repet procurorul invoca lipsa intentiei, din pct. meu de vedere intentia rezulta din insusi faptul ca nu a platit marfa si termenul a expirat nu cu 30 zile ci cu 200 zile!!! Ce intentie trebuie sa dovedesc???
Poate ma ajutati in aceste probleme, indicati-mi daca stiti jurisprudenta, ca eu nu am gasit pe aceste fapte!
Gestiune frauduloasa?
Borza
Buna
Am urmatoarea speta: Societate comerciala S.R.L. cu 2 asociati. Unul din asociati detine 90% iar celalalt 10%. Asociatul care detine 10% este numit ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios?
antofel
Persoanei X i s-a facut plangere la politie de catre persona Y si a fost cercetat su aspectul savasirii infractiunilor de amenintare, insulta si calomnie, ... (vezi toată discuția)