avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reaua credinta la gestiunea frauduloasa si intentie la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reaua credinta la gestiunea frauduloasa si intentie la bancruta simpla

stimati domni
Cum se probeaza reaua credinta la gestiune frauduloasa itr-o relatie comerciala dintre 2 firme in care este specificat dreptul de retentie a marfii pana la plata integrala a acestuia, parctic stoc de marfa nu mai exista banii au fost incasati dar nu s-au platit furnizorului. procurorul invoca faptul ca nu a existat reaua credinta!?, repet stoc nu exista magazinul e desfiintat.
Bancruta simpla ce inseamna???eu asa inteleg ca debitorul trebuie sa anunte creditorul ca nu mai poate face plati si sa-si declare starea de insolventa daca au trecut mai mult de 30 zile de la expirarea termenului de scadenta a facturii. repet procurorul invoca lipsa intentiei, din pct. meu de vedere intentia rezulta din insusi faptul ca nu a platit marfa si termenul a expirat nu cu 30 zile ci cu 200 zile!!! Ce intentie trebuie sa dovedesc???

Poate ma ajutati in aceste probleme, indicati-mi daca stiti jurisprudenta, ca eu nu am gasit pe aceste fapte!

multumesc anticipat, cu stima!
ce suma este in discutie? depaseste 45.000 ron?
da suma se ridica la valoarea de 220000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune frauduloasa? Borza Borza Buna Am urmatoarea speta: Societate comerciala S.R.L. cu 2 asociati. Unul din asociati detine 90% iar celalalt 10%. Asociatul care detine 10% este numit ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios? antofel antofel Persoanei X i s-a facut plangere la politie de catre persona Y si a fost cercetat su aspectul savasirii infractiunilor de amenintare, insulta si calomnie, ... (vezi toată discuția)
Gestiunea frauduloasa / delapidare BIGHY BIGHY Ma scuzati ca deranjez cu o intrebare:Cum se poate deosebi delapidarea de gestiunea frauduloasa?Din ce am citit este vorba de interpretarea ... (vezi toată discuția)