avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... alegeri anticipate
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

alegeri anticipate

vreau sa stiu ce partide pot participa la alegerile anticipate, deoarece am auzit ca partidele care n-au sase luni de la inregistrare nu pot participa. este adevarat?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 14:43, 23 Ianuarie 2012
Poate participa orice partid politic inregistrat in Registrul Partidelor Politice daca depune in termen candidatura la AEP.

Oricum, nu vor avea loc alegeri anticipate. Alegerile la termen au loc in Noiembrie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de validare a consilierilor locali consilier57 consilier57 Vreau sa stiu cum se va proceda in cazul in care un consilier local, membru al PC, a participat la alegerile din 10 iunie 2012, pe lista PSD? Atat in ... (vezi toată discuția)
Validarea mandatului de consilier local consilier57 consilier57 Cum se procedeaza in cazul in care un independent, sau chiar membrul unui partid a candidat pe lista unui alt partid ? (vezi toată discuția)
Lista consilieri primarie mboncalo mboncalo Buna ziua. As avea 2 nedumeriri daca ati putea sa mi le clarificati si daca stiti. In lista de consilieri este obligatoriu safie o persoane de gen ... (vezi toată discuția)