avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare bani TAXA POLUARE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare bani TAXA POLUARE

Instanta s-a pronuntat favorabil la cererea mea de recuperare a banilor platiti pentru a inmatricula o masina in Ro. Decizia este definitiva si irevocabila.

Cum procedez pentru a intra in posesia banilor?
Cel mai recent răspuns: runner4fun , utilizator 20:35, 23 Ianuarie 2012
Investiti hotararea cu formula executorie si prezentati-o la DGFP unde ati achitat taxa
Are cineva o experienta de genu asta? Cat dureaza?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto jacquelline jacquelline In luna decembrie, inainte de a plati taxa auto, am actionat in judecata DGFP si Directia de Imatriculari auto pentru a-mi putea inmatricula autoturismul ... (vezi toată discuția)
Sentinta favorabila, cum imi recuperez banii? dan66 dan66 IN CALITATE DE PARTE VATAMATA,IN URMA UNEI SENTINTE FAVORABILE A UNEI INSTANTE (INTR-UN PROCES IN CARE AM FOST FRAUDAT DE O SUMA CONSIDERABILA PRIN ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata ContSters83761 ContSters83761 Buna seara.poate cineva sa -mi spuna cum sa procedez ca sa pot recupera cheltuielile de judecata in urma unei hotarari definitive si neatacate in termen. (vezi toată discuția)