buna ziua!
Vroiam sa va intreb cum pot beneficia de indemnizatia de somaj, in conditiile in care in prezent sunt in concediu de crestere a copilului. mentionez faptul ca, la sfarsitul celor 2 ani acordati pentru cresterea copilului, nu am nicio solutie, nu pot reveni la serviciu momentan pentru ca nu am cu cine sa las copilul, dinacest motiv m/am gandit la aceasta varianta.
Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra!
Va multumesc!
1. Dupa terminarea CCC faceti o cerere catre angajator prin care solicitati incetarea suspendarii contractului individual de munca (CIM) si reluarea activitatii in baza aceluiasi CIM, incepand cu ziua urmatoare aceleia in care copilul implineste 2 ani.
2. Apoi trebuie sa incepeti activitatea cu program normal de lucru asa cum este el prevazut in CIM.
3. Daca vreti sa beneficiati de indemnizatie de somaj trebuie sa va inceteze CIM din motive neimputabile dvs. adica sa fiti concediata pentru motive medicale, pentru necorespundere profesionala sau prin desfiintarea postului.
Somaj
22alex
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie.Mai am o luna de concediu pt cresterea si ingrijirea copilului si vreau sa stiu daca pot sa intru in somaj dupa ... (vezi toată discuția)