avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistenti personali
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistenti personali

Am incheiat un contract de munca pentru perioada determinata, care a fost prelungit prin 4 acte aditionale.Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza in aceste situatii.Care este actul normativ care reglementeaza numarul de acte aditionale prin care poate fi prelungir un contract individual de munca.

Alte discuții în legătură

Prelungire cim bibipopescu bibipopescu Buna ziua, In codul muncii scrie ca intre doua parti se pot incheia maxim 3 contracte de munca pe perioada determinata. Daca am angajat o persoana cu ... (vezi toată discuția)
Perioada de munca nedeterminata 1ecaterina1 1ecaterina1 De cate ori are voie angajatorul sa te tina in perioada determinata de 6 luni. ? Iti face un contract pe perioada determinata de 6 luni dupa ce trec cele 6 ... (vezi toată discuția)
Extindere contract de munca pe o perioada determinata adibe adibe Buna ziua, In cazul extinderii contractului de munca pe perioada determinata folosind act aditional la acel contract, acel act aditional se considera un ... (vezi toată discuția)