Buna ziua! Nu prea stiu cum sa incep, dar cred ca am ajuns intr-un stadiu in care nu stiu cum sa procedez. Acum ceva timp m-am hotarat da termin relatia cu actualul meu sot. Greseala este a mea, ptr ca eu am fost cea care a provocat scandalul si l-am inselat. Pana la urma s-a ajuns la multe amenintari si multe alte lucruri neplacute. Am zis ca ma duc sa deschid procedura de divort si azi mi-a spus ca nu o sa obtin nimic din tot ce am strans pe parcursul casatoriei. Mai rau este ca si parintii mei s-au aliat cu el si toate actele de la casa, certificat de casatorie, certificat de nastere sun la ei si mi-au spus ca la proces vor de parte lui si ca eu voi ramane fara nimic ptr ca vor avea ei grija de asta. Voiam sa intreb daca este posibil sa raman fara nimic in cazul partajului.
Daca ati achizitionat in timpul casatoriei bunuri, in principiu, ramaneti cu ceva in urma partajului.
Acum, depinde si in ce masura ati contribuit la achizionarea bunurilor respective.
Nu este posibil sa ramaneti fara nimic, daca bunurile sunt comune adica dobandite in timpul casatoriei. La partaj se va tine seama si de contributia fiecaruia la acestea. La divort va fi mai greu pt. ca nu puteti cere divortul din culpa dvs. Oricum, aveti nevoie de avocat.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Partaj urgent
thea12
am cumparat impreuna cu sotul meu un apartament in urma cu 6 ani.acum suntem in divort iar sotul meu nu ar vrea sa imi dea nimic din apartament.iMI SPUNE CA ... (vezi toată discuția)
Divort
redsofie
Buna ziua,
As dori sa ma sfatuiti cum pot sa procedez in urmatoare situatie in care ma voi afla cat de curand.
Locuiesc intr-un apartament cu 3 camere pentru ... (vezi toată discuția)