avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... intreprindere individuala-D 112
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

intreprindere individuala-D 112

Buna ziua. Daca sun obligat prin lege sa depun si platesc D 112 trimestrial iar eu optez pentru depunerea si plata lunara trebuie sa fac o declaratie privind optiunea mea de a depune lunar mai trebuie sa depun declaratia 010 sau 070?
Si mai am nelamurire si anume
Am depus dec 220 privind venitul estimat in ian 2011 si am platit un impozit de 80 lei
Anul trecut 2011 am iesit in pierdere.
Acum trebuie sa mai depun 220 in Ianuarie?
Multumesc mult pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: carmen_danciu , utilizator 18:48, 23 Ianuarie 2012
www.avocatnet.ro/content/art...

ca punct de reper, citeste acest articol
Multumesc foarte mult pentru raspunsul despre D112, dar in legatura cu declaratia 220?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 - lunar sau trimestrial? lylyan lylyan nu inteleg si pace. O microintreprindere depune 010 sau nu? este trecuta din oficiu la 112 trimestrial? va rog sa ma lamuriti cine face 010? multumesc (vezi toată discuția)
D112 -d 010 bubby bubby Va rog sa ma lamuriti si pe mine , am 3 salariati si CA sub 100.000 E la 31.12.2010 , inteleg ca nu sunt obligat sa depun si sa platesc la 3 luni , insa sunt ... (vezi toată discuția)
Modificari cod fiscal IOANBRADEA IOANBRADEA Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti si mie, conform OG nr. 30/2011, cu privire la modificarea codului fiscal, de cand pot sa depun D112 trimestial si ce trebuie ... (vezi toată discuția)