avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare catre copil minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare catre copil minor

Am un apartament, dar cu drept de folosinta al parintilor. Exista vreo modalitate sa trec acest apartament pe numele fiicei mele in varsta de 7 ani?
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 17:14, 23 Ianuarie 2012
bineinteles, trebuie sa va prezentati cu actele la un notar
Da, insa veti avea nevoie si de acordul parintilor si de un curator care sa reprezinte copilul (va semna contractul in locul minorului), instituit in baza unei Dispozitii emisa de Autoritatea Tutelara din cadrul Primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face un contract propriului copil minor pt un imobil? ofemeiedisperata ofemeiedisperata buna ziua.am si eu o mare problema,sper sa ma puteti ajuta. sunt casatorita si avem un copil de 6 ani.in timpul acestei casatorii am cumparat 2 imobile cu ... (vezi toată discuția)
Cum pot trece casa pe numele copiilor mei minori gabryelaalex gabryelaalex buna seara . am doi copii unul de 7 ani si unul de 6 luni , pt cel de 7 ani am hotarare incredintare minor nefiind casatorita cu tatal lui dar am cerut ... (vezi toată discuția)
Mostenire, transfer proprietate bunic - nepot minor aleluia2015 aleluia2015 Buna ziua, in calitate de bunic pot trece casa pe numele nepoatei care are 5 ani.? Multumesc (vezi toată discuția)