avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general corectare erori contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

corectare erori contabile

buna,
helpppppp!!!!!!!!!!
am urmatoarea situatie:la un contract de leasing financiar in anul 2009 si 2010
am inregistrat eronat in debitul contului 167 rata facturata luna de luna fara sa tin cont de dif intre cursul istoric(curs in momentul incheierii contractului)si cursul din momentul facturarii fapt ce mi-a diminuat soldul ct 167
stiu ca erorile contabile din anii anteriori se fac prin contul 1174
dar cum?
ce inregistrari trb. sa fac pt a-mi corecta soldul contului 167
va multumesc anticipat pentru ajutor

Alte discuții în legătură

665/765 si 668/768 - conform ordin 3055 romicichi romicichi Buna ziua. Din cate am inteles, se folosesc 665/765 pt. evaluarea creantelor, datoriilor , disponibilitatilor din banca,casa, etc. exprimate in valuta, iar ... (vezi toată discuția)
Leasing financiar in derulare gabiclenciu gabiclenciu am urmatorul caz:un leasing financiar din 2006,care are finalitate in 2010.Cand s-a facut nota 471=1687 s-a calculat dobanda la un anumit curs euro.Pana acum ... (vezi toată discuția)
Contari - reziliere ctr leasing miraj miraj buna am o societate care anul trecut a luat in leasing un vagon de tir si a achitat ratele pana in aug 2009 dupa care a inapoiat vagonul si a reziliat ctr de ... (vezi toată discuția)