avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... calitate procesuala pasiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

calitate procesuala pasiva

In procesul in care sunt reclamanta, instanta s-a sesizat din oficiu invocand lipsa calitatii procesuale pasive a paratilor, chemati de mine in calitate de mostenitori(de frate)motivand ca dovada ca acestia sunt succesori este certificatul de mostenitor.
am facut apel si am cerut respingerea acestei si trimitrerea cauzei la rejudecare motivand ca si eu am cerut instantei sa se pronunte auspra calitatii de mostenitor a paratilor si ca succesiunea se poate accepta si tacit si poate fi dedusa din actele facute de mostenitorii- parati (intampinarile prin care renuntau la un bun imobil cu toate ca acesta face parte din masa succesorala din procesul de succesiune si sentinta penala in care s-au constituit parti civile cerand daune persoanei ce le-a omorat fratele in accident de masina)
Ce sanse am in apel sa-mi fie trimisa cauza spre rejudecare si ce ar mai trebui sa adaug in apel in favoarea mea?
Cel mai recent răspuns: teribilutza , utilizator 18:13, 23 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 261 cod proc civ teribilutza teribilutza O incheiere de sedinta care nu este semnata de judecator si care nu prevede calea si termenul de atac conform art. 261 cod proc civ., este valabila? O sentinta ... (vezi toată discuția)
Neacceptarea calitãþii de mostenitor ºi excepþia lipsei calitãþii procesuale pasive alertbrain alertbrain Sunt citat intr-un proces civil in calitate de parat intr-un proces cu asociatia de proprietari ptr datorii ale mamei mele defuncte, eu fiind unicul ei fiu ... (vezi toată discuția)
Partaj dorel13 dorel13 Am avut un proces in care, in cererea de chemare in judecata avocatul a scris \"partaj si iesire din indiviziune\" Este vorba despre un teren agricol de pe un ... (vezi toată discuția)