In procesul in care sunt reclamanta, instanta s-a sesizat din oficiu invocand lipsa calitatii procesuale pasive a paratilor, chemati de mine in calitate de mostenitori(de frate)motivand ca dovada ca acestia sunt succesori este certificatul de mostenitor.
am facut apel si am cerut respingerea acestei si trimitrerea cauzei la rejudecare motivand ca si eu am cerut instantei sa se pronunte auspra calitatii de mostenitor a paratilor si ca succesiunea se poate accepta si tacit si poate fi dedusa din actele facute de mostenitorii- parati (intampinarile prin care renuntau la un bun imobil cu toate ca acesta face parte din masa succesorala din procesul de succesiune si sentinta penala in care s-au constituit parti civile cerand daune persoanei ce le-a omorat fratele in accident de masina)
Ce sanse am in apel sa-mi fie trimisa cauza spre rejudecare si ce ar mai trebui sa adaug in apel in favoarea mea?
Partaj
dorel13
Am avut un proces in care, in cererea de chemare in judecata avocatul a scris \"partaj si iesire din indiviziune\" Este vorba despre un teren agricol de pe un ... (vezi toată discuția)